SLIPSERVICE

KVALITATIV MASKINKEDJESLIPNING
Vi vågar påstå att vi är bland de vassaste på marknaden när det gäller maskinkedjeslipning. Vi använder vätskekylning vilket är essentiellt för att bevara originalhärdningen i kedjan. För att få fram en hållbar skärpa och att förvandla slipade kedjor till snäppet vassare än nya kedjor, har även sliptekniken stor betydelse för resultatet. En teknik vi kontinuerligt slipat på sedan 2005. Idag är slipning av maskinkedjor vår spetskompetens. 

ÖVRIG SLIPNING
Det finns möjlighet att få motorsågskedjor, röjsågsklingor och knivar till flishuggare slipade hos oss. Kontakta oss vid intresse."Jag var nöjd med den tidigare sliparen men bestämde mig o jämföra för skoj. Idag kanske jag skall säga att jag ej visste bättre när jag påstod mig vara nöjd. Jag hade inget att jämföra med.  Jag byter inte kedjor lika ofta efter jag bytte över slipningen till Scanvall. Vassa tänder biter, så är det! "

John Gustafsson, Skogsentreprenör

PROCESSEN

Vi sorterar maskinkedjor, rengör, riktar, slipar skärtänder, filar ner underställningsklackar (ryttare), smörjer och buntar. Drivlänkar slipas och kedjan lagas vid behov. Vätskekylning och skärvätska används unders slipning. 

RIKTNING AV MASKINSVÄRD

Vi riktar och renoverar maskinsvärd samt byter noshjul.

TURBILEN

- Lämnar/returnerar kedjor från slipning
- Hämtar svärd för renovering
- Lämnar förbeställda förbrukningsvaror vid dörren